C-vitamiini + E-vitamiini = HEHKUA!

Miten c-vitamiiniä käytetään Koreassa? 

Saamme paljon kyselyitä C-vitamiinista, olen koonnut kaikki vinkit ja neuvot, joita saamme korealaisilta toimittajiltamme, ja tiivistänyt ne tähän! Nauti!:)

On monia C-vitamiinin muotoja, mutta niistä "askorbiinihappo" (tunnetaan myös nimellä "L-askorbiinihappo" tai LAA) on eniten ihoon liittyvää tutkimusta ja sitä kutsutaan myös "kuninkaalliseksi C-vitamiiniksi". 

Joten kun etsit C-vitamiinia iholle, todennäköisesti löydät eniten tietoa juuri "askorbiinihaposta". Ja se on mitä tarkalleen ottaen käsittelemme täällä tänään, LAA, C-vitamiini puhtaimmassa muodossaan!

5 syytä käyttää C-vitamiinia ihonhoidossa!

Kun lisäät C-vitamiinia päivittäiseen rutiiniisi, saat useita etuja sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Joten, olitpa sitten ihonhoidon aloittelija tai jo kokenut C-vitamiinin käyttäjä, tarkista nämä vinkit saadaksesi parhaan hyödyn C-vitamiinituotteistasi!

1. Tasoita ja paranna ihonsävyä

2. Lievitä tulehdusta

3. Auta vähentämään hyperpigmentaatiota 

4. Lisää kollageenin tuotantoa

5.Suojaa ihoa auringolta ja auta parantamaan auringon vaurioita.

Paras tapa lisätä C-vitamiinia rutiiniisi on yleensä lisätä C-vitamiiniseerumi ihonhoitorutiiniisi.

Herkkä iho tai C-vitamiinin aloittelija?

Jos sinulla on herkkä iho, aloita Klairsin Freshly Juiced Vitamin Drops -tuotteella, joka sisältää 5% askorbiinihappoa. 5% voi tuntua vähältä, mutta päivittäiseen käyttöön ja kaikille C-vitamiinin aloittelijoille 5% on täydellinen annos säännölliseen käyttöön kaikkina vuodenaikoina (erityisen tärkeää kuitenkin käyttää aurinkosuojaa käytettäessä askorbiinihappoa, erityisesti kesällä).

Paras tapa käyttää sitä?

Paras tapa aloittaa on lisätä se iltarutiiniisi. Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen tiputa 3 tippaa (yksi otsalle ja yksi kummallekin poskelle) Klairsin Vitamin Drop -tuotetta ja käytä neljättä sormea varovasti hieromaan tai taputtelemaan ihoon. Jos sitä käytetään päivittäin ja säännöllisesti, voit nähdä ihosi sävyn paranevan suhteellisen nopeasti ja pigmenttiläiskien vaalentuvan. C-vitamiinituotteita suositellaan yleensä (ja korealaisilta toimittajiltamme) käytettäväksi iltaisin, mutta jos haluat käyttää sitä myös aamulla, muista lisätä aurinkosuoja ennen talosta lähtemistä, erittäin tärkeää!!

Normaali/haalistunut/akneen taipuvainen iho?

Tällöin By Wishtrendin puhdas C-vitamiini 21,5% advanced seerumi sopii todennäköisesti paremmin.Paras tapa käyttää sitä?

Toisin kuin "Klairsin Vitamin Drop", tämä seerumi sisältää kokonaiset 21,5%, eli 4 kertaa enemmän kuin Klairsin Vitamin Drop! Se on siis erittäin voimakas ja aktivoi ihosolujen uusiutumisen kuin mikään muu! Siksi sitä on hyvä lisätä nykyiseen rutiiniisi silloin tällöin, mutta ei joka päivä aluksi. 

Jos sinulla on akneen taipuvaisia laikkuja ja tylsää, väsynyttä, haalistunutta ihoa, lisää tämä ihonhoitorutiiniisi erityisen alttiille alueille (tai koko kasvoille, jos haluat). Ja suosittelemme voimakkaasti, että käytät By Wishtrendin puhdasta C-vitamiinia 21,5% advanced seerumia osana iltarutiiniasi, ei aamulla.Boostaa C-vitamiinia E-vitamiinilla!C-vitamiinia on kauan pidetty hyvänä yhdistelmänä E-vitamiinin kanssa. Syynä on se, että C- ja E-vitamiini tehostavat toistensa antioksidanttitoimintoja.

 Kun niitä levitetään yhdessä iholle, ne antavat ylimääräisen hyvän vaikutuksen ihon sävyn tasoittamiseen, väsyneen ihon vaalentamiseen ja ihon puolustuksen vahvistamiseen ympäristövaikutuksilta. C-vitamiini toimii optimaalisesti pinnallisella tasolla, kun taas E-vitamiini on rasvaliukoinen, mikä tarkoittaa, että se tunkeutuu syvemmälle. 

Kun niitä käytetään yhdessä, saat siis parhaat puolet kummastakin. Yritä siksi lisätä kosteusvoide E-vitamiinilla C-vitamiiniseerumin levittämisen jälkeen.Tutustu erilaisiin settimme, jotka sisältävät C-vitamiiniseerumin ja E-vitamiinivoiteen:By Wishtrendin vitamiiniboostisetti C- ja E-vitamiinillaTämä setti sisältää C-vitamiiniseerumin, C-vitamiinin kangasnaamion ja E-vitamiinivoiteen. Täydellinen yhdistelmä sinulle, jolla on selkeät pigmenttiläiskät ja normaali tai akneen taipuvainen iho. Lue lisää setistä napsauttamalla tästä.Klairsin vitamiini C & E Duo!

Klairsin Freshly Juiced Vitamin E -naamio on suunniteltu maksimoimaan Klairsin Vitamin Dropin vaikutus. Siinä on ainutlaatuinen vanukasmaisen koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa eikä vain sitä, vaan antaa iholle myös antioksidanttisia ominaisuuksia! Käytä tätä unelmayhdistelmää yöllä (aloita C-vitamiiniseerumilla ja jatka E-vitamiinivoiteella) ja herää tasaisemmalla, kimmoisammalla ihonsävyllä ja lisääntyneellä kosteustasolla!:) 

Sopii normaalille-herkälle, kypsälle iholle, jolla on pigmenttiläiskiä. 

Lue lisää setistä napsauttamalla tästä.Toivottavasti pidit vinkeistä:)Iloisia kesäterveisiä!

Cecilia

Viimeksi katsotut