Vi lanserar I'm From! Med det bästa från den koreanska naturen!

Vi är så stolta att äntligen få presentera märket I'm From för er, detta underbara koreanska märke!!!

I’m From lanserades i Korea med visionen att tillgodose marknaden med effektiva hudvårdsprodukter för alla olika hudtyper med enbart naturliga ingredienser. Deras slogan är "Nature as it is, it's I'm From" – vilket visar deras budskap om att värdesätta och använda sig av naturens naturliga skönhet. De arbetar väldigt transparent genom att utöver en vanlig ingredienslista också lista huvudingrediensens ursprungsplats och namnet på den gård den skördats på, vilket vi tycker är väldigt fint!

Ingredienserna som används i I´m Froms produkter är hämtade från den koreanska naturen och är inspirerade från koreanska traditionella naturliga läkemedel som lindrar hudproblem. Vi hittar bland annat ris, honung, mugwort, ginseng, vulkanisk aska, vatten från vitaminträd och fikon i deras produkter. Man använder endast de renaste ingredienserna från de bästa råvarorna och tar fram produkter som använder genuina material, som är fria från skadliga tillsatser och som kan hjälpa till att skapa en mer hälsosam och lysterrik hud.

 

Favoriter!

I’m From har introducerat ett antal signaturprodukter som blivit kända världen över! Den mest hypade (och även vår egen favorit😊) är I’m From Honey Mask vilken innehåller hela 38,7% ren honung från Jirisan (ett av de områden där det är mest förekommande med vilda örter i Korea). Honung är en naturligt återfuktande och antimikrobiell ingrediens, som återfuktar huden samtidigt som den förhindrar finnar/blemmor/inflammationer i huden. Dessutom har denna mask även andra fantastiska ingredienser som vi ÄLSKAR, såsom antibakteriell Propolis, återfuktande Macadamia Nut Oil och hudplumpande Bee Venom. Dessa jobbar tillsammans för att bygga upp en friskare hudbarriär, ge en jämnare, mer återfuktad och fastare hud som får näring och skyddas från yttre miljöpåverkande faktorer.

 

 

Tips från Cecilia!

Jag brukar lägga denna som en mask i hela ansiktet i ca 1 h när jag har en lugn stund, t.ex när jag ser en film eller läser en bok. Den torkar inte utan håller sig återfuktad hela tiden och man kan äta lite snacks med den på (till skillnad från när man använder en sheetmask😊). Efteråt känns huden len, slät, otroligt återfuktad och plumpad med fin naturlig lyster. Perfekt att preppa huden med inför en naturligt lystrig make up till exempel! Eller bara för att unna sin hud en lugn skön stund.

 

Mugwort Essence Detta är en essence gjord med 100% koncentrerat extrakt av mugwort (från Ganghwa County) i Korea för att lugna irriterad, röd eller obalanserad hud. Mugwort är en planta som ofta används i asiatisk örtmedicin och ger snabb lindring till skadad och irriterad hud. Koreansk mugwort är rik på mineraler och vitaminer och är känd för sin förmåga att förhindra skador orsakade av ultravioletta strålar samt stimulera kollagen och minska uppkomsten av fina linjer.

Tips! Kan även användas som en fuktmask när huden känns trött och torr. Applicera rikligt med essence på bomullspads och tryck mot områden med behov av extra fukt. Låt verka i 5–10 minuter!

 

 

Mugwort Mask. Maskens huvudingrediens mugwort, (från Ganghwa County i Korea) verkar effektiv för att dämpa en irriterad och röd hud. Masken innehåller förutom mugwort även Centella Asiatica extrakt som behandlar känslig och irriterad hud mycket effektivt och som går fint att använda dagligen. Om man använder den på dagen så rekommenderar vi att man använder solskydd (minst 15 spf och uppåt).

 

 

Just nu har vi ett lanseringserbjudande som ger 20% på allt från I´m From tom. Söndag 2/5! Så passa på!

 

Här kan du läsa mer om märket!

Senast besökta