Återapplicera mera! Nyheten Pro Balance Sun Stick från Dr Ceuracle är här!

Återapplicera mera med denna efterlängtade nyhet från Dr Ceuracle!

Pro Balance Sun Stick SPF50 är en SPF-fantasts stora drömprodukt! 

Att återapplicera SPF kan vara lite klurigt, och troligtvis den frågan vi får mest till oss på GLOWiD. Hur återapplicerar man SPF om man har smink på sig?
Vi vet, att återapplicera flytande kräm solskydd när man har smink är lite klurigt, det går men med detta solstick från Dr Ceuracle blir det lättare än någonsin!

Hybrid SPF-stick!

Pro Balance Comfort Sun Stick är en hybrid SPF, detta solstick ger nämligen både kemiskt och fysikaliskt UV-skydd vilket gör att den passar alla hudtyper och är perfekt on the go! Den ger en svalkande känsla och hjälper enligt kliniska tester till att sänka hudtemperaturen. Praktiskt vid återapplicering och / eller applicering på språng.

Produkten innehåller Tea Tree olja som hjälper till att skydda huden mot yttre, skadliga faktorer och lugnar irriterad och eller blossande hud.
Innehåller även Mjölklipider som bistår med kraftfull återfuktning och ger näring till huden. Produkten innehåller också 9 olika typer av probiotika och prebiotika stärker den naturliga hudbarriären och bistår med återfuktning till huden vilket karaktäriserar hela Pro Balance serien.

Går det att applicera detta stick ovanpå make-up?

Ja det går alldeles utmärkt! Bär med dig detta stick och fyll på solskyddet när helst du behöver det under dagen. Svep lätt över huden och badda ut lätt med fingrarna.

Det perfekta sticket för dig som är på språng, för långa stranddagar eller dig som föredrar träningspasset utomhus!

Baby-certified SPF!

Dr Ceuracle har tagit fram detta solskydds-stift med barn i åtanke och de har en såkallad "baby certification". Produkten är därför säker att applicera på barn.

Gör så här:

Ta av locket och skruva på den blå nederdelen för att få upp produkten och svep lätt över huden i ansiktet, dekolltage eller kroppen! 🌸

Vilken hudtyp passar produkten?

Produkten passar alla hudtyper, framförallt kombinerad hud då det är ett kombinerad solskydd. Produkten är ultralätt och lämnar ingen oljig hinna som kan täppa till en aknebenägen hud. Faktum med att produkten ger dig en jättefin lyster!
Spana in denna produktnyhet här för att läsa mer om den! Vi hoppas du är lika taggad på denna nyhet som vi är! Kram Team GLOWiD!💖💖

Senast besökta