UUTUUS! CosRx Pure Fit Cica sarja on saapunut!

GLOWiD:lle on saapunut täysin uusi sarja herkimmälle iholle! CosRx Pure Fit Cica -sarja sisältää veden perusteella olevan puhdistusgeelin, kasvoveden, seerumin ja kosteusvoiteen, joissa pääainesosana on Centella Asiatica. 

Tämä perinteinen yrtti rauhoittaa, korjaa ja parantaa ihoa samalla kun se luonnollisesti stimuloi kollageenituotantoa ja vähentää punoitusta. Täydellinen herkälle iholle, joka kaipaa suojaa ihon esteelle.

Pure Fit Cica Creamy Foam Cleanser 

Tämä kermainen vaahtoava puhdistusgeeli sisältää Pure Fit Cica-8 Complexia, joka auttaa suojaamaan ihoa samalla kun se puhdistaa ja poistaa lian ja epäpuhtaudet iholta kuivattamatta sitä. 

Tuloksena on raikas ja puhdas iho, joka tuntuu tasapainoiselta ja kosteutetulta. Sen rikas koostumus luo paksun, silkkisen vaahdon, joka antaa miellyttävän ja mukavan tunteen käytön aikana.

Sisältää Centella Asiatica (Cica), jolla on rauhoittavia, hoitavia ja korjaavia ominaisuuksia iholle.Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, levottomalle / ärsyyntyneelle ja punoittavalle iholle.

Käyttöohjeet:

Levitä sopiva määrä kämmenelle ja hiero huolellisesti pienin ylöspäin suuntautuvin liikkein koko kasvojen kosteutetulle iholle. Huuhtele sitten haalealla vedellä. Käytä aamuin illoin. 

Suosittelemme, että ensin puhdistat kasvosi öljypohjaisella puhdistustuotteella ja sitten käytät tätä vaahtopuhdistusainetta vaiheena kaksi, jotta pääset parhaiten eroon sekä öljypohjaisesta että vesipohjaisesta liasta. 

Näin valmistelet ihosi parhaiten seuraaville kasvovesille, seerumeille ja voiteille.

Pure Fit Cica Kasvovesi


Tämä on rauhoittava kasvovesi, joka sisältää peräti 7 eri tyyppiä Centella Asiatica (Cica) -uutetta, jotka rauhoittavat ja korjaavat ihoa. Se auttaa myös vahvistamaan ihoa, vähentämään punoitusta ja poistamaan epäpuhtauksia samalla kosteuttaen ihoa.

Tällä kasvovedellä on myös hoitavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä erityisen sopivan herkälle, ärtynyttä ja punoittavalle iholle.Vinkki: Levitä kasvovettä useita kertoja, jotta saat kosteutettua koko kasvot tai erityisesti alttiit punoittavat tai kuivat alueet!

Käyttöohjeet:

Levitä puhdistetulle iholle taputtelemalla kasvovettä tasaisesti kasvoille ja dekolteelle. 

Tarvittaessa kasvovettä voi levittää useissa kerroksissa, jotta saat kunnolla kosteutettua ihon. 

Kasvovettä voi levittää myös vanulapuille, mutta herkälle iholle suositellaan käsiä, koska vanulaput voivat aiheuttaa enemmän hankausta ja rasitusta ihon suojakerrokseen.

Pure Fit Cica Seerumi

Tämä on rauhoittava, kosteuttava ja korjaava seerumi, joka auttaa minimoimaan ja ehkäisemään aknearpia, punoitusta ja muita mahdollisia ärsytyksiä, jotka voivat ilmetä iholla. 

Se sisältää peräti 7 eri tyyppiä Centella Asiatica -uutetta, jotka sen parantavien ja korjaavien ominaisuuksien ansiosta tekevät ihmeitä monissa korealaisissa ihonhoitotuotteissa. 

Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärtynyttä ja punoittavalle iholle, mutta sopii myös hyvin akneen taipuvaiselle iholle.Seerumilla on rauhoittava ja parantava vaikutus iholle, ja se on tehokas aknearpien esiintymisen vähentämisessä ja minimoimisessa.

Käyttöohjeet:

Levitä 2-3 tippaa puhdistetulle kasvoille kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta. Levitä tasaisesti koko kasvoille, mutta vältä silmien ja suun aluetta.


Pure Fit Cica Voide 

Tämä on korjaava ja kosteuttava kasvovoide. Se sisältää myös 7 erilaista Centella Asiatica (Cica) -uutetta, jotka ovat rauhoittavia, korjaavia ja syväkosteuttavia ainesosia.

Tämä kosteusvoide tarjoaa syväkosteutusta samalla kun se ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Centella Asiatica toimii myös tulehdusta ehkäisevästi ja on luonnollisesti ihon hyvinvoinnille suotuisa.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, levottomalle / ärtynyttä ja / tai punoittavalle iholle.

Käyttöohjeet:

Levitä puhdistuksen, kasvoveden ja seerumin jälkeen levittämällä sopiva määrä tasaisesti kasvoille, vältä silmä- ja suualueita. Taputtele kevyesti, kunnes voide on täysin imeytynyt.

Jos koet, kuten monet muutkin, vaurioituneen ihon suojakerroksen, herkkyyttä, punoitusta ja ärsytystä, tämä voi olla sarja juuri sinulle ja ihollesi. Toivomme, että se kiinnostaa sinua, ja älä unohda ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää näistä uutuuksista. Voit ottaa yhteyttä ihonhoitokonsultteihimme osoitteeseen info@glowid.se 💖

Rakkaudella, GLOWiD Tiimi! ✨

Viimeksi katsotut