Vi välkomnar några nyheter från La'dor

Inom koreansk hårvård är fokus på skalpen viktigt och ses som en grund till ett sunt hår. En välmående skalp genererar i sig ett hälsosamt hår och därför hittar man många produkter som riktar sig till både hårbotten och resterande delar av håret.

Dom härliga tillskotten från La'dor är lite mer behandlande schampoon som riktar sig till håravfall eller en kliande och irriterande hårbotten.

Dermatical Hair-Loss Shampoo For Thin Hair

 

Är ett schampoo lämpat för tunt och svagt hår och om man upplever sig tappa mycket hår men även för en kliande och torr hårbotten som kan få mjäll.

Som många av La'dors produkter så innehåller schampoot många naturliga ingredienser från växtriket. Vi hittar bland annat ingefärs extrakt som är en kraftfull antioxidant och har cirkulationsökande effekter. En annan ingrediens som återfinns är gurkmeja extrakt som har antiinflammatoriska egenskaper. Några andra huvudingredienser i produkten är Salicylsyra (bha) och Dexpanthenol.

Bha syra har antibakteriell effekt och verkar exfolierande av skalpen medan Dexpanthenol vid annat namn vitamin b5 har återfuktande och stärkande egenskaper.

En annan nyhet är Dermatical Hair-Loss Shampoo

Schampoot har liknande egenskaper som Hair loss schampoot for thin hair men det som skiljer sig åt är att detta schampoo är mer anpassat för ett normalt till lite torrare hår tillskillnad mot den liknande thin hair produkten som då lämpar sig lite mer för ett tunt hår.

Huvudingrediensera är liknande som även här består av Salicylsyra samt Dexpanthenol.

Andra ingredienser som återfinns är hyaluronsyra, menthol som har en svalkande effekt och grönt te som verkar antiinflammatoriskt och lugnande.

Schampoot finns i två storlekar på 530 ml eller den mindre varianten som kan vara smidigt om man vill testa på något nytt i 200 ml.

Ett annat nytt tillskott är Anti dandruff schampoo som är formulerad för en kliande och irriterad hårbotten med tendens till mjäll.  

Det är vanligt att man i perioder kan uppleva problem med hårbotten , det kan vara allt från att den är irriterad, röd och kliande. Det kan även vara vanligt att vi kan uppleva en fjällning som inte alltid behöver vara mjäll utan för att vi varit torra och irriterade i skalpen.

Fel schampoo som rubbat ph värdet i våran hårbotten kan också vara en orsak till irritation och det är bra att behandla sin skalp efter det behov den är i med anpassade produkter.

Schampoot innehåller salicylsyra och menthol.

Menthol är en ingrediens som har cirkulationshöjande egenskaper som hjälper till att stimulera våra hårfolliklar och finns i många hårprodukter som riktar sig mot bland annat håravfall , mjäll och irriteration i skalpen. Den har en kylande effekt och verkar svalkande i hårbotten.

Andra ingredienser som återfinns är återfuktande och stärkande pantenol, och lugnande allantoin.

Förutom 3 nyheter i schampooväg hittar vi nu i sortimentet Silk ring hair essence som är en leave in produkt för efterbehandling.

Essencen lämpar sig för ett torrt och skadat hår och verkar mjukgörande och återfuktande.

Några huvudingredienser är Hydrolized silk som verkar stärkande och hjälper till att omsluta och skydda hårstråna. Det återfuktar och bidrar även till glans.

Essencen innehåller även vårdande arganolja som ibland kallas för liquid gold då antioxidanten är känd för sina närande egenskaper. Oljan har även reparerande egenskaper och är en bra ingrediens för ett torrt och sprött hår.

Vi hittar även ingredienser som olive fruit oil som minskar friss och ger näring till håret, men även avokadoolja som är känt för sina vårdande egenskaper. Avokadoolja är rikt på flera vitaminer som vitamin E som verkar skyddande och bidrar till djup återfuktning.

Det var lite kort om dom nya tillskotten från Ladór.

Har ni frågor och funderingar till vad som passar era behov så hjälper vi er gärna med det.

 

Viimeksi katsotut