Nyhet på GLOWiD! 6 Peptide Skin Booster från CosRx!

 

Denna nyhet från CosRx är ett ultralätt boostande serum som gör din hud mjuk och len med en jämnare hudton och textur. Den har en lätt och smidigt textur som inte lämnar någon klibbig finish på huden.

Detta är en lugnande booster som verkar för att förbättra ditt allmänna hudtillstånd. Den förbättrar hudton och och verkar porsammandragande och talgreglerande Dessutom förbättrar den fastheten i huden och verkar mot för tidigt åldrande.

Produkten innehåller 6 olika peptider för att återställa flera hudtillstånd samtidigt:
•  SH-Polypeptide-121: Collagen Boosting & Plumping 
•  Copper Tripeptide-1: Retexturize 
•  Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate: Excess Sebum & Pore Care
• Oligopeptide-68: Brightening 
•  Palmitoyl Tripeptide-8: Soothe & Reduce Skin Sensitivity
•  Acetyl Hexapeptide-8: Smooth Fine Lines & Firmness 

Adenosine är en omtyckt och vanligt förekommande ingrediens i produkter som verkar åldersförebyggande. Det har visat sig ha bevisad effekt mot fina linjer och får huden att se både piggare och yngre ut.

Niacinamid verkar effektfullt vid oren hud då det hjälper till att reducera hudens egen produktion av talg, som kan orsaka igentäppta / förstorade porer och pormaskar. Dessutom hjälper det till att öka hudens produktionen av ceramider, som skyddar mot yttre påfrestningar och hjälper till att stärka upp hudens barriärfunktion, vilket i sin tur minskar risken för att reagera på angrepp utifrån.

Glow hack! Applicera denna produkt tillsammans med produkter vi vill få ut mer effekt av tex. The Niacinamide Serum, The Hyaluronic Acid Serum, The Retinol Serum / Oil eller The Vitamin C serum från COSRX. Detta booster förhöjer effekten av de produkterna du lägger efter denna för att förhöja effekten.

Gör så här:

Efter rengöring, använd detta serum som det första steget i din hudvårdsrutin. Applicera jämnt i hela ansiktet, upprepa i fler lager för att förstärka effekten av nästa serum / ampull eller essence.

Produkten passar alla hudtyper.

Har du frågor om denna nyhet? Tveka inte på att mejla oss på info@glowid.se så svarar vi på dina frågor.

Kram team GLOWiD!💖

 

Viimeksi katsotut