NYHETER! Make P:rem lanserar Inteca serien för känslig hy och Oil To Foam Cleanser!

Make P:rem är kända för sina milda formuleringar som är särskilt anpassade till den känsliga huden och denna serie är inget undantag. Tre produkter i deras Inteca serie har landat hos oss på GLOWiD och det är dags att presentera dessa! Låt oss sätta igång!

 

Inteca Soothing Pads

Ett tillskott till tonerpad-familjen är dessa lugnande pads har en omedelbar effekt på irriterad hud och kan snabbt kyla ner uppvärmd hud för att undvika eller lindra irriterad, blossande hud.

Innehåller kraftfullt och lugnande Inteca™-komplex som bistår med lugnande och läkande effekter. Hjälper även till att återfukta uttorkad och känslig hud, samt vårdar hudstrukturen.

Bistår även med en mild peeling tack vare PHA som inte bara hjälper till att exfoliera huden utan också rengör huden från smuts och andra orenheter.

100 % veganska bomullsrondeller som passar för alla hudtyper, även känslig hud.

70st pads

Gör så här:

Använd den medföljande applikatorn för att plocka upp en bomullsrondell. Svep försiktigt över hela ansiktet. För extra lindring eller återfuktning kan en eller flera pads appliceras på huden och ligga kvar i några minuter som en sheet mask.

 

Inteca Soothing Cream

Detta är en mycket lugnande kräm speciellt anpassad för torr och / eller känslig hud. Ger omedelbart en lugnande effekt. Har en återfuktande, krämig konsistens som snabbt och smidigt absorberas av huden.

Berikad med en blandning av Inteca™-komplex och ceramider, som effektivt hjälper till att minska rodnad och inflammation samtidigt som den ger djup återfuktning. Den verkar även närande och resultatet blir en hälsosam och mer balanserad hy.

Gör så här:

Applicera en lagom mängd i hela ansiktet efter rengöring, toner och essence / serum. Avsluta genom att klappa / pressa med handflatorna försiktigt för bästa absorption.

 

Inteca Soothing Toner

Det är en lugnande toner med ett lågt pH-värde som omedelbart ger en lugnande effekt på huden. Innehåller kraftfulla Ingredienser i nanostorlek dvs. mindre än porerna och kan därför snabbt ta sig ner i huden och leverera kraftfulla lugnande ingredienser djupt ner i huden. Detta är en icke-destillerad toner med en vattnig formula som ger en daggig och uppfriskande finish. 

Innehåller Centella Asiatica (Cica) som är en mycket lugnande och reparerande ingrediens, som hjälper huden att återhämta sig och passar därför en känslig, irriterad eller skadad hud mycket bra.

Denna toner är även anpassad efter oljig och eller aknebenägen hud. Genom icke-komedogena kliniska prövningar har denna produkt visat sig ha mycket god effekt på minskad talgproduktion. Innehåller råa keratin-enzymer och växthärledd PHA som hjälper till att avlägsna envis keratin och överflödig talg, för att skapa balanserad och välmående hud.

Gör så här:
Applicera på rengjord hud genom att antingen fukta en bomullsrondell och försiktigt torka av huden efter rengöring. För en mer återfuktande applicering fördelar du en lagom mängd toner direkt i handflatorna och masserar in direkt på huden, jämnt över hela ansiktet. För en extra boost kan du applicera en rikligare mängd på bomullspads och placera på de områden som är i behov av extra återfuktning, låt ligga på huden i några minuter innan du avlägsnar de. 
Tonern ska inte sköljas av efteråt.


 

Sist men inte minst har vi nya Oil To Foam rengöringen från Make P:rem!


Detta är en ny och revolutionerande rengöring, framtagen för att ge en mild och uppfriskande rengöring som passar även den mest känsliga huden. Denna rengöring avlägsnar smuts och orenheter utan att irritera eller torka ut. Den har ett lågt pH värde och en icke-ögon irriterande formula.

Oljan löser effektivt upp make-up och andra orenheter och därefter bildas ett lyxigt skum när vatten tillsätts som grundligt rengör huden.

Innehåller den kraftfulla ingrediensen Bambusa Vulgaris Water som hjälper till att hålla huden återfuktad och slät.

Damyang Bambusa Vulgaris Water skapar en skyddande fuktfilm, som er till så huden förblir återfuktad utan några feta eller oljiga rester, vilket resulterar i en välmående och frisk hy.

Camellia Reticulata Seed Oil och Olea Europaea (Olive) Fruit Oil löser upp makeup och avlägsnar orenheter djupt ner i porerna. Dessa kraftfulla ingredienser arbetar i harmoni för att ge näring och återfukta huden under lång tid.

Olea Europaea (Oliv) Fruktolja fungerar som en barriär och bevarar de essentiella vitaminerna i huden samtidigt som den ger välbehövlig fukt för torr hud.

Passar för alla hudtyper, speciellt en känslig hud.

200ml

ANVÄNDNING

Fördela en lämplig mängd på torr hud och massera in på ansiktet med mjuka rörelser. Tillsätt lite vatten för att skapa ett lödder och fortsätt massera. Skölj sedan av med ljummet vatten.

Viimeksi katsotut