5A Control-serien från Dr. Ceuracle är äntligen tillbaka!

Vi är så glada att äntligen få lansera 5a control serien som ni är många som saknat och frågat efter! 

5a Control serien är uppkallad efter ett hormon som kalas "5 Alpha Reductase". Det är ett hormon som orsakar obalanserad talgproduktion. Dessa produkter är framtagna för att avlägsna överflödig talg och samtidigt lugna och lindra huden från inflammation och andra hudproblem. 

Även om du inte har en hud som upplevs som oljig eller acnebenägen så producerar vår hud mer talg under sommaren på grund av värmen. Ökningen av talgproduktionen och användning av mer solkräm kan täppa till porer och orsaka blemmor. Därför kan denna serien passa även en hud som normalt inte är oljig! 

Låt oss presentera de olika produkterna!

5α Control Melting Cleansing Gel

Detta är en genomskinlig rengöring i gelformula med en tjockare konsistens. Den har en unik funktion som gör att den bildar en emulsion med smink och föroreningar på huden utan vatten när man masserar in den i ansiktet. Detta gör att den effektivt smälter ner smuts och orenheter och lämnar huden ren, fräsch och frisk!

Innehåller Portulaca Oleracea, som är den naturligt fuktgivande och antioxidantrika ingrediensen som bistår med intensiv och långvarig fukt. Portulaca Oleracea är en berömd växt i koreansk traditionell medicin för att behandla infektion och irriterad hud. Den är fylld med omega-3-fettsyror, vitaminer, mineraler. Tack vare alla dessa komponenter har växten flera fantastiska egenskaper, den är bland annat antiinflammatoriskt och har en läkande förmåga. Rengöringen innehåller även kanel-extrakt som hjälper till att avlägsna döda hudceller och jämnar ut hudstrukturen!

Resultatet av denna rengöring blir en slät och jämn hud!

5α Control Clearing Cleansing Foam

Denna rika och skummig tvätt rengör på djupet. Den innehåller små microbubblor som effektivt avlägsnar överflödig talg som kan täppa till porerna.

Skummrengöringen innehåller den aktiva ingrediensen salicylsyra (BHA) som exfolierar bort talg och andra föroreningar som täpper till porerna, vilket annas riskerar att orsaka acne och blemmor. Dessutom hjälper denna till att kontrollera talgproduktionen och motverka uppkomsten av förstorade porer samtidigt som den lämnar huden återfuktad. Även denna innehåller ingrediensen kanelextrakt som också hjälper till att avlägsna döda hudceller och verkar för en jämnare och mjukare hud.

5α Control Clearing Toner

En toner som är helt fri från mineralolja! Tack vare kanelextrakt som effektivt kontrollerar talgproduktionen motverkar denna oljig och glansig hy, och lämnar huden i en perfekt fukt, och oljebalans. Den har en uppfriskande och lätt konsistens som gör att nästkommande steg i hudvårdsrutinen tas upp bättre av huden. Dessutom lindrar och lugnar denna toner en irriterad hud, samt motverkar glansig hy.  

Denna toner innehåller bland annat ingrediensen AC NET som lindrar och lugnar hudproblem. Ingrediensen används främst för fet och akne-benägen hud. Det hjälper till att hämma överdriven tillväxt av keratinocyter, kontrollerar utsöndringen av talg och förhindrar inflammation och bakterier. Även i denna hittar ni kanelextrakt som balanserar huden genom att kontrollera överflödig olja och glansighet.

 

5α Control Clearing Serum in Emulsion

5α Control Clearing Serum in Emulsion är en serum-emulsion som kontrollera talgproduktionen samtidigt som det återfuktar på djupet.

Det innehåller en hög koncentration av Sepicontrol A5, ett unikt komplex som jobbar för att reglera talgproduktionen, motverka oljig/glansig hud, lugnar och förhindrar bildning av komedoner. Konsistensen är skön och lämnar ingen klibbig känsla på huden. Ingrediensen ger även huden en massa naturligt fuktgivande ämnen som resulterar i en fyllig och spänstig hud. Innehåller även Trollhassel som minskar och jobbar mot förstorade porer och kanelextrakt som balanserar talgproduktionen. 

5A Control Clearing Cream

Denna fuktkräm är lätt och fri från mineraloljor. Med hjälp av en patenterad speciell teknik balanserar den oljeproduktionen och verkar för att bibehålla en optimal oljenivå i huden och motverka glansighet. Denna kräm rekommenderar vi starkt för dem som har oljig hudyta men samtidigt behöver mycket fukt.

Innehåller Trollhassel som verkar porsammandragande och i sin tur också bidrar till kontrollerad talgproduktion. Ingrediensen Aloe Vera har antiinflammatoriska egenskaper som lugnar och lindrar aknebebägen och skadad hud. På grund av denna ingrediens är krämen även effektiv mot klåda och verkar läkande mot exempelvis acneärr.

5A Control Clearing Cream passar alla hudtyper, extra lämplig för fet eller yt torr hud som upplevs oljig och glansig. 

Det ska så bli roligt att höra vad ni tycker om denna serie från Dr. Ceuracle!

Ha en underbar sommar!☀️

 

Senast besökta