Vi presenterar Summer Essentials Box

Vi är så glada över att få presentera denna lyxiga gåva på köpet! Inte nog med att det är en fantastiskt fin box som är fylld med underbara produkter så får ni även chans att testa två helt nya produkter som ännu inte lanserats. Vår Summer Essentials Box innehåller fyra härliga produkter + vår Cryo Cooler som minskar svullnad och svalkar huden så skönt, speciellt nu under sommaren. Dessutom får ni med en unik rabattkod som gäller på hela sortimentet tom. 31a Augusti.

Boxen har ett totalt värde av 1535:- och följer med alla ordrar över 1399 kr och finns som tillval i kassan. Finns i mycket begränsad upplaga och gäller så långt lagret räcker. 

Vi kikar närmare på innehållet!

- Hyggee Relief Blue Flower Mask verkar lugnande och kylande på huden då den innehåller aloe vera som även lindrar huden efter solexponering samt verkar djupt återfuktande. Extrakt från Vallört dämpar rödhet och lindrar inflammation i huden. Masken innehåller även Panthenol som återfuktar huden samt bygger upp hudens egna barriär. Resultatet blir en lugn hy som är djupt återfuktad. 

- Dr. Ceuracle Cryo Cooling Tool är ett kylande redskap. som lugnar och lindrar varm hud. Värme kan orsaka förstorade porer och detta verktyg jobbar emot detta och verkar por-sammandragande. Effektiv för att dämpa svullen hud i ansikte och på kroppen. Den optimala hudtemperaturen bör ligga på ca. 31 grader, när denna temperatur ökar så ökar även talgproduktionen i huden och porerna har en tendens att vidgas vid ca. 36,5 grader. Vid högre temperatur så ökar även risken för fina linjer och åldrande av huden. Cryo Tool verkar mot detta och har en långvarigt kylande effekt på huden. Detta redskap är baserat på tekniken bakom 'Cryo Terapi' som är en medicinsk terapi som med hjälp av låga temperaturer behandlar bla. muskelvärk och inflammation. Den är gjord av Duralumin som bevarar kyla 3 ggr bättre än metal och kan hålla kylan intakt upp till 3 timmar. Lämplig för alla hudtyper, speciellt effektiv för sol skadad hud eller irritation från tex. laser behandlingar. 

- Dr. Ceuracle Cica regen 95 Soothing Gel är en fuktgivande mask består av 95% Centella Asiatica som lindrar och aktiverar skadad, irriterad hud som kräver omedelbar lindring och reparation. Denna mask är helt doft och pigmentfri för att på bästa sätt bistå din hud med det höga innehållet av den aktiva ingrediensen Centella Asiatica som både lindrar och reparerar skadad och känslig hud, vilket lämnar den lugn och välmående. 

- COSRX Hydrium Centella Soothing Ampoule är en mild och lätt ampull som ger omedelbar återfuktning även för irriterad, röd acnebenägen hud. Den lämnar ingen fet eller klibbig känsla på huden utan absorberas snabbt på huden. Innehåller vitamin B5 (panthenol) som är den viktigaste ingrediensen i Hydrium-linjen. Det bistår huden med återfuktande och antiinflammatoriska effekter. Extrakt från Centella Asiatica och Madecassoside utgör hela 42% av denna ampoule och tillsammans lugnar de känslig hud, samt återfuktar utan att irritera. Detta gör den mycket effektiv att använda på tex. aktiv acne som kräver mild återfuktning. Lämplig att använda på alla hudtyper, även känslig, irriterad och acnebenägen hud. 

- Klairs Gentle Fresh Cleansing Oil är en rengöringsolja för daglig användning med en lätt konsistens. Smälter lätt bort smink, tar bort talg och lämnar huden fräsch med en återfuktad finish. Gentle Black Fresh Cleansing Oil innehåller 85% växtbaserade oljor och är rik på fettsyra , linolsyra, antioxidanter och vitaminer. Mild och kort ingredienslista med endast 6 ingredienser. Rekommenderas för alla hudtyper, särskilt fet och oljig hud. Solrosfröolja (50%) bidrar till talgbekämpning, och verkar återfuktning och lugnande. Grape Seed Oil för lätt textur och återfuktning. Jojoba Seed Oil för hud - och oljebalans. Svarta vinbärsfrö-olja för antioxidantvård.

 Vi hoppas ni blir sugna på denna box och gillar de nya produkterna! Glöm inte att vi finns som vanligt på DM på Instagram, vår chatt eller på info@glowid.se om det är något ni undrar över. 

Kramar, 

Team GLOWiD

Recently viewed