Välkommen HYGGEE!

Äntligen är det dags att få presentera HYGGEE som vi nu tar in i vår hudvårdsfamilj här på glowid! Detta är hudvård för alla som reser mycket, har stressiga morgnar, eller helt enkelt inte vill lägga ner mycket tid på sin hudvårdsrutin men fortfarande vill ha kvalitativ hudvård som är multifunktionell och effektiv. Hyggees ledord är All in One vilket kort betyder, flera produktegenskaper i en produkt.

Probiotika på huden?

  • Bland annat hittar man i många av hyggees produkter probiotika/god bakteriekultur/fermenterad hudvård som alltså inte bara är bra att äta utan också är superbra att använda på huden! Det ökar bland annat vitaliteten och exfolierar huden. Probiotika innehåller B-vitamin och enzymer som bevarar fuktnivån i huden och ökar på cellförnyelsen som i sin tur håller ålderstecken borta. Detta är något som varit mycket populärt under en tid i Korea och som vi ser mer och mer av. En av de produkter som innehåller probiotika är hyggee all in one essence som både återfuktar, exfolierar, jobbar anti-aging och lugnar samt ger en klar hudton. Snacka om all in one!:)

Hyggee all in one essence

 

  • Vi ser också ingredienser som björksav, naturliga oljor, vattenbindande växtsockerarter, flera olika typer av hyaluronsyra och andra fuktgivande faktorer som finns naturligt i huden och som hjälper huden att bibehålla fukt även under rengöring.

 

Produkttips för dig som reser mycket eller har en stressing vardag.

Ett hett tips om du vill men inte hinner använda toner, essens och serum både morgon och kväll (vilket jag rekommenderar) är att kika på någon av hyggees all in one essenses som innehåller toner, essens och serum i en och samma produkt! För mogen och torr hud passar all in one balance och för hud som är mer åt det oljiga håller passar all in one fresh bättre. För mogen hud som behöver anti-aging, mjukgöring och återfuktning passar all in one essence

Toner, lysterskapare och medtagbar återfuktare i ett.
Ett annat tips är hyggees all in one mist som går att använda på så många sätt

  1. Fylla på med fukt och hålla hudens oljenivå i balans under dagen. Kanske har du den vid datorn eller i väskan när du är på resande fot. Spraya på 20 cm håll så går det bra även över make-up.
  2. För lyster i din bas-makeup. Hyggees all in one mist fungerar även superbra för att ge naturlig lyster i bas-makeup. Spraya på 20 cm håll över hela ansiktet innan du applicerar din foundation eller bb-cream och avsluta med att spraya över hela ansiktet igen när din foundation lagt sig. Ett annat tips som många koreanska make-up artister använder sig av är att spraya lite mist på en klick foundation i handflatan och blanda innan applicering. Detta för att skapa en mjukare textur som lätt lägger sig mot huden och inte krackelerar under dagen samt att du får den där extra lystern (gwang) som betyder daggig lyster inifrån på koreanska och som man ofta eftersträvar i Korea.
  3. Som toner efter tvätt morgon och kväll.

Hyggee all in one mist

Hoppas att många av er ska hitta några nya favoriter bland hyggees produkter! De har alltifrån cleansing water till en mycket mild skumtvätt och senare i vår får vi även in alla hyggees sheetmasks och deras molekylära vätetvål, längtar för de är verkligen helt fantastiska! För att läsa mer om hyggees produkter klicka här

 

 

The post Välkommen HYGGEE! appeared first on Glowid.

Senast besökta