Skönhetssömn på burk med Make p:rem Radiance Peeling Sleeping Pack

Äntligen kan vi meddela att Radiance Peeling Sleeping Pack från Make p:rem är tillbaka! Storsäljaren och favoriten har fått sig en liten makeover men finns nu alltså äntligen hos oss igen lagom till vintern.

Är du nyfiken på varför denna produkt är så populär och vad som gör att många vaknar med vad som kan liknas med babyhud? Det ska vi tala om!

Kombination av mild exfoliering och djupgående återfuktning

Som namnet antyder är det alltså en nattmask, men kan också fungera som fuktkräm i ett tunnare lager. Dess gelformula är svalkande och glider lätt över ansiktet som sista steget i kvällsrutinen.

En effekt många upplever med denna är att huden upplevs jämn i både ton och textur vilket beror på att den innehåller den milda syran PHA. Den har större molekyler än exempelvis AHA och BHA vilket gör att den arbetar mer ytligt och är därför en mycket mild typ av syra, men som ändå tar bort döda hudceller och ökar cellförnyelsen – och ger mycket lyster!

Därtill är produkten proppad med mjukgörande och återfuktande ingredienser. Ceramider stärker barriären och ger långvarig återfuktning, hyaluronsyror både binder och ger fukt och tillsammans ger dessa fyllig och smidig hud.

Inte nog med det – en rad ingredienser gör att denna mirakelprodukt också verkar lugnande; bland annat fermenterad rädiserot, gurkmeja och växtextrakt lugnar en irriterad hud och antioxidanter ger skydd. 

Med andra ord innehåller denna produkt en kombination av ingredienser som ger direkta och effektiva resultat, bli inte förvånad om du vaknar upp morgonen efter användning med en hud som fått sig en ordentlig skönhetssömn!

Vad är nytt med produkten?

Det som skiljer den från tidigare är att det liljekonvaljdoftande ämnet Lilial tagits bort, en ingrediens som i vissa fall kan orsaka kontaktallergi, sett till att EU stramat åt sitt regelverk för parfymerade tillsatser i kosmetika och hudvård. För oss konsumenter är det en bra sak, då vi kan känna oss trygga med att EU regelbundet kontrollerar ämnen som kan framkalla reaktioner! Du som känner Radiance Peeling Sleeping Pack sedan tidigare inte märka av någon skillnad i konsistens eller resultat.

Har du produkter med Lilial hemma sedan tidigare behöver du inte vara orolig för att fortsätta använda dem såvida du inte fått någon allergisk reaktion. Även den mest tåliga huden kan ibland reagera på ämnen i hudvård, eftersom hudvård alltid består av en kombination av olika ämnen som olika hudtyper reagerar olika på.

Senast besökta