Så förlänger du sommarlystern och preppar huden inför hösten!

Hej alla,

Denna vecka har vi upp till 20% på utvalda favoritprodukter som hjälper till att förlänga sommarlystern och förbereder huden inför hösten genom att återhämta och bygga upp huden efter sommarens påfrestningar så som från värme, sol och vind.  

Tänk på att:

- Introducera så smått starkare exfoliering igen i din rutin, men var noga med att vänja in huden och glöm inte högt SPF dagtid. På erbjudandet just nu hittar du bland annat Mandelic Acid 5% Skin Prep Water från By Wishtrend, en lätt syra toner med mild mandelsyra som är icke irriterande, återfuktar, hjälper till att ta bort döda hudceller och ökar celluppbyggnadshastigheten i huden. Den minskar även pigmenteringar, ger en jämnare hudton och behandlar UV-skador, perfekt nu efter sommaren. Använd kvällstid och börja först några kvällar i veckan och öka sedan vid behov. En annan favorit som du också hittar på erbjudandet är det kraftfulla c-vitamin serumet Pure Vitamin C 21,5 Advance Serum från By Wishtrend. Detta serum för för dig som använt c-vitamin tidigare eller vet om att du klarar av lite högre halter av ren c-vitamin (detta innehåller 21,5% ren askorbinsyra vilket är exfolierande). Serumet jämnar ut hudtonen, behandlar pigmenteringar, ökar fastheten i hyn samt minskar fina linjer och ger massvis med lyster. Använd endast kvällstid och applicera direkt efter rengöring, innan toner. Förvara i kylskåpet!

- Använd produkter som innehåller ingredienser som till exempel propolis vilket är naturligt reparerande och ger näring och lyster till trött hy.  Till exempel är Royal Vita Propolis 33 Ampoule en perfekt produkt för detta. Den innehåller bland annat 33% ren propolis som är naturligt reparerande och ger näring till tråkig och trött hud. Extrakt av bidrottninggelé skyddar huden från fria radikaler och plumpar huden inifrån. Havstornextrakt återupplivar och ljusar upp pigmentfläckar. Panthenol (vitamin B5) bildar en fuktbarriär på hudytan vilket förhindrar eventuell fuktförlust samtidigt som det skyddar huden från yttre oxidativa skador samt Niacinamid (Vitamin B3) minskar fina linjer och ojämn hudton. Använd morgon som kväll efter toner och eventuellt essence och är även superfin att klappa in efter lagd make-up på de ställen du vill ha lite extra lyster, så som kindbenen! 

Även Polyphenol in Propolis 15% Ampoule från By Wishtrend innehåller propolis men även Zink och Trollhassel som balanserar talgproduktionen och lugnar en fet hy. Perfekt på sensommaren!

Vitamin C är också en ingrediens att kika närmare på inför hösten. Det ger en jämnare hudton, minskar pigmentfläckar och ger lyster, perfekt efter sommaren! Varför inte kickstarta med ett helt set från Dr. Ceuracle, Pure VC Melligt Ampoule/Ion-jector set. Detta set innehåller 4 st C-vitamin ampuller och en tillhörande Ion jector och jämnar ut hudtonen, minskar fina linjer, återfuktar, skyddar huden och ger lyster. Den medföljande Ion-jectorn hjälper ingredienserna att penetrera djupare in i huden. Andra aktiva ingredienser i ampoulerna är antioxidanterna Idebenone och Glutathione. Idebenone skyddar huden, återfuktar och gör huden mjuk samt ger huden spänst och ökad elasticitet. Glutathione finns naturligt i huden men minskar med åren vilket gör att huden åldras, ingrediensen skyddar huden mot yttre påfrestningar som avgaser och fria radikaler. Tranexamic Acid minskar effektivt pigmenteringar och mörka fläckar/ärr. Istället för vatten innehåller ampullerna vitamin tree extract för att ge en mer effektiv och långvarig näring och återfuktning till huden. Kan användas som en kur under fyra veckor eller en vecka i taget då en ampoule ska användas under 7 dagar så fort den är öppnad! Perfekt som en kraftfull hemmabehandling!

Erbjudandet gäller alltså till och med den 23e augusti 2020 så långt lagret räcker, vi hoppas ni hittar lite nya favoriter! Du hittar erbjudandet här!

 

Kramar, Sofia

Senast besökta