NYHET! CosRx Pure Fit Cica serien är här!

En helt ny serie för den känsligaste huden har landat på GLOWiD! CosRx Pure Fit Cica serie innefattar en vattenbaserad rengöring, toner, serum och fuktkräm med huvudingrediensen Centella Asiatia. En traditionell ört som verkar lugnande, reparerande och sårläkande på huden samtidigt som det är naturligt kollagenstimulerande och rodnadsdämpande. Perfekt för den känsliga huden som är i behov av barriärskydd.

Pure Fit Cica Creamy Foam Cleanser 

En krämig skumrengöring med Pure Fit Cica-8 Complex som hjälper till att skydda huden samtidigt som den rengör och avlägsnar smuts och orenheter från huden utan att torka ut. Resultatet är en fräsch och ren hud som känns balanserad och återfuktad. Den har en rik textur som skapar ett tjockt, silkeslent lödder som ger en mysig och behaglig känsla vid användning.

Innehåller Centella Asiatica (Cica) som har lugnande, vårdande och reparerande egenskaper på huden.

Passar för alla hudtyper, speciellt en känslig, oroligt / irriterad och eller blossande hud.

Gör så här:

Applicera en lagom mängd i handflatan och massera noggrant med små uppåtgående rörelser i hela ansiktet på fuktad hud. Skölj sedan av med ljummet vatten. Använd morgon och kväll. Vi rekommenderar att du först tvättat dig med en oljetvätt och sedan använder denna skumtvätt som steg två för att på bästa sätt bli av med både oljebaserad och vattenbaserad smuts. På så sätt förbereder du bäst huden för efterkommande toner, serum och krämer.

 

Pure Fit Cica Toner 

Detta är en lugnande toner med hela 7 st olika typer av Centella Asiatica (Cica) som verkar lugnande och reparerande på huden. Hjälper även till att stärka huden, minskar rodnad samtidigt som den avlägsnar orenheter och verkar fuktgivande.

Denna toner ar även vårdande och anti-inflammatoriska egenskaper vilket gör den extra lämplig för känslig, irriterad, blossande hud.

Ett tips är att applicera din toner fler än en gång för att verkligen fuktmätta hela ansiktet eller särskilt utsatta röda eller torra områden!

Gör så här:

Applicera på rengjord hud genom att klappa in tonern jämnt över ansikte och dekolletage. Vid behov kan toner appliceras i flera lager, för att fuktboosta huden ordentligt. En toner kan även appliceras på bomullspads men för en känslig hy rekommenderas händerna då pads kan skapa mer friktion och slitage på hudbarriären.

Pure Fit Cica Serum

Detta är ett lugnande, fuktgivande och reparerande serum som verkar för att minimera och motverka akneärr, rodnad och andra eventuella irritationer som kan uppstå på huden. Det innehåller hela 7 st olika typer av Centella Asiatica, som tack vare dess läkande och reparerande egenskaper på huden gör succé i flertalet koreanska hudvårdsprodukter. Passar för alla hudtyper, speciellt en känslig, irriterad och eller blossande hud men passar även fint för en aknebenägen hud.

Serumet har en lugnande och läkande effekt på huden och är effektivt för att minska och minimera uppkomsten av akneärr.

Gör så här:

Applicera 2-3 droppar på rengjort ansikte efter toner och före fuktkräm. Fördela jämnt över hela ansiktet men undvik området kring ögon och mun.

Pure Fit Cica Cream

Detta är en reparerande och fuktgivande kräm för ansiktet. Den innehåller även den 7 st olika typer av Centella Asiatica (Cica) som är en lugnande, reparerande och djupt vårdande ingrediens.

Denna fuktkräm bistår med djup återfuktning samtidigt som den verkar närande och har en lugnande effekt på huden. Centella Asiatica verkar dessutom anti-inflammatoriskt och är naturligt välmående för huden.

Passar för alla hudtyper, speciellt en känslig, orolig / irriterad och eller blossande hud.

Gör så här:

Appliceras efter rengöring, toner och serum, genom att fördela en lagom mängd jämnt i ansiktet, undvik ögon- och munområdet.
Klappa lätt in krämen tills den känns helt absorberad.

 

Om du som många andra upplever en skadad hudbarriär, känslighet, rodnad och irritation kan detta vara serien för dig och din hud. Vi hoppas att den ska intressera dig och glöm inte att höra av dig till oss om du har frågor gällande dessa nyheter. Du når våra hudterapeuter på info@glowid.se 💖

Kram Team GLOWiD! ✨

Senast besökta