Allt om årets julkalender: The Necessäry – GLOWiD Edition!

Nu kan vi stolt presentera årets julkalender! Här kan du läsa om idén bakom konceptet, vår vision och allt som rör denna härliga öppningsupplevelse fram till jul!

Vår vision – hållbarhet och återbruk

I år består julkalendern av en stor necessär, fylld till bredden med koreansk hudvård som vi älskar! Därav namnet The Necessäry, sett till formen och att den innehåller det du behöver för att göra december mer glowigt!

Med ledorden hållbarhet och återbruk i åtanke har vi skapat denna fina necessär, i vårt eget speciellt framtagna julmönster, och den är producerad här hemma i Sverige, i textilstaden Borås.

Utöver kalenderinnehållet får du alltså en större necessär som du kan fortsätta använda och förvara din hudvård, hårvård och smink i, eftersom vi alla vet hur frustrerande det kan vara att hålla reda på många små! Att luckorna i år består av 8 påsar i 100% återvunnen bomull och linne gör att även dem kan återanvändas för allt från smycken till badkläder, eller nödvändigheter på din nästa resa!

Konceptet – idé och hur du använder kalendern

Idén bakom de 8 luckorna är att vi verkligen vill möjliggöra att du får tid att lära känna produkterna i respektive påse, innan du öppnar nästa. På så sätt hinner du känna på dem, använda dem och minskar risken för att de lämnas oöppnade och oanvända. 

För vi har nämligen utformat påsarna utifrån olika teman, för att du ska få ut det mesta av produkterna i kombination med varandra! Du får 4 större kit och 4 något mindre kit märkta med det datum du ska öppna dem på. 

Men betyder det att kalendern innehåller färre produkter i år? Självklart inte! Du har 25 produkter att se fram emot, och en liten extra överraskning från oss till dig i botten av necessären! 

The Necessäry består av 14 full size-produkter, 4 mini size, 4 sheet masks och 3 härliga accessoarer. Plus överraskningen, såklart! 

Under december rekommenderar vi att du låter påsarna du ännu inte öppnat förvaras i neccerären, eftersom de som sagt är gjorda av 100% återvunnen bomull och linne vilket gör att de kan vara något transparenta, beroende på vilka produkter den innehåller!

Vi hoppas att du kommer älska The Necessäry lika mycket som vi gör!

Senast besökta