GLOWiDin arvoihin kuuluu yhdenvertaisuuden edistäminen ja haavoittuvaisessa asemassa elävien tukeminen.

Nyt voit auttaa kanssamme pyöristämällä ostoksesi summan ylöspäin kassalla. Kaikki tuotot tästä välitetään valitulle hyväntekeväisyysorganisaatiolle. Kun yhteistyöjakso päättyy, lahjoitamme yrityksenä saman verran organisaatiolle kuin mitä sinä ja muut asiakkaat olette kerryttäneet jakson aikana. Yhdessä teemme hyvää <3

Juuri nyt tuemme ruotsalaista SOS Barnbyar -järjestöä (Suomessa SOS Lapsikylä) ja järjestön kriisityötä sota- ja katastrofialueilla. SOS Barnbyar kuvailee työtään näin:

Tuemme lapsia katastrofin keskellä

SOS Barnbyar tukee kriisialueita paikallisesti ennen katastrofia, sen aikana ja sen jälkeen. Olemme läsnä ja teemme yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa lähes 140 maassa, joten voimme koordinoida nopeasti lisää apua sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Tärkein tavoitteemme on, että lapsia ei unohdeta. Pidämme huolta lapsista, jotka ovat menettäneet vanhempansa tai joutuneet heistä eroon. Pyrimme yhdistämään perheitä ja ylläpitämään lapsiystävällisiä tiloja, joissa tarjoamme apua trauman käsittelyyn leikin, ilon ja keskustelun kautta.

Akuuttivaiheessa huolehdimme erityisesti seuraavista osa-alueista:

  • Ruoka
  • Vesi
  • Lääkehuolto
  • Makuusijat
  • Hygieniavälineet
  • Vaatteet ja muut välttämättömät tarpeet
  • Psykososiaalinen ja traumasensitiivinen tuki

Me GLOWiD:lla olemme iloisia, että voimme tukea tätä arvokasta työtä. Liity sinäkin mukaan tukeen! Kassalla voit pyöristää ostoksesi ylöspäin vapaavalintaisella summalla, ja tämä ylimenevä määrä ohjataan lyhentämättömänä SOS Barnbyar -järjestön toimintaan katastrofialueilla.

Aiemmin vuonna 2023 olemme lahjoittaneet rahaa Ellas Hjältar -järjestölle, joka auttaa kovia kokeneita lapsia ja heidän läheisiään toteuttamalla lasten toiveita. Myös tämän järjestön tärkeää asiaa tuimme ilolla!

Olemme myös lahjoittaneet rahaa Kvinna till Kvinna -järjestölle, joka on yhdessä 100 yhteistyö-organisaationsa kanssa yksi maailman suurimmista naisten oikeuksia puolustavista järjestöistä. 20 maassa toimiva järjestö antaa naisille äänen ja tuo esille naisten kamppailua vapauden ja oikeuksien puolesta kaikkien hyväksi.

Kesällä 2021 saimme mahdollisuuden tukea Human Rights Watch -järjestön tärkeää työtä. Organisaatio valvoo ihmisoikeuksia ympäri maailman. Lähes 100 maassa toimiva, omaa tutkimusta tekevä ja vahva vaikuttajajärjestö tekee pitkäjänteistä työtä ihmisoikeuksien eteen. Lahjoittamillamme varoilla tuimme tyttöjen oikeutta koulunkäyntiin.

Otamme mieluusti vastaan vinkkejä hyväntekeväisyysjärjestöistä, jotka kaipaavat rahallista tukea ja haluaisivat toimia yhteistyökumppaneinamme. Ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@glowid.com.