UUTUUS! Make P:rem lanseeraa Inteca sarjan herkälle iholle!

Make P:rem on tunnettu hellistä koostumuksistaan, jotka on erityisesti suunniteltu herkälle iholle, ja tämä sarja ei ole poikkeus. Kolme tuotetta heidän Inteca-sarjastaan on saapunut meille GLOWiD:iin, ja on aika esitellä ne!

 Aloittakaamme!

Inteca Rauhoittavat Pads

Tämä rauhoittava puhdistusaine on lisäys toneripatjojen perheeseen, ja sillä on välitön vaikutus ärtynyttä ihoa ja voi nopeasti viilentää kuumennettua ihoa välttääkseen tai lieventääkseen ärtynyttä, punoittavaa ihoa.

Sisältää voimakkaan ja rauhoittavan Inteca™-kompleksin, joka auttaa rauhoittamaan ja parantamaan ihoa. Auttaa myös kosteuttamaan kuivaa ja herkkää ihoa sekä hoitamaan ihorakennetta.Tarjoaa myös kevyen kuorinnan PHA:n ansiosta, joka ei ainoastaan auta kuorimaan ihoa, vaan myös puhdistaa ihon liasta ja muista epäpuhtauksista.

100 % vegaaniset puuvillapatjat sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

70 kpl 

Käyttöohjeet:

Käytä mukana tulevaa applikaattoria poimiaksesi puuvillapatjan. Pyyhi varovasti koko kasvot. Lisää tarvittaessa yksi tai useampi patja iholla ja anna sen olla muutaman minuutin ajan kuin kangasnaamiona.

Inteca Rauhoittava Voide

Tämä on erittäin rauhoittava voide, joka on erityisesti suunniteltu kuivalle ja/tai herkälle iholle. Tarjoaa välittömän rauhoittavan vaikutuksen. Voide on kosteuttava, kermainen koostumus, joka imeytyy nopeasti ja helposti ihoon.

Rikastettu Inteca™-kompleksin ja keramidien sekoituksella, joka auttaa tehokkaasti vähentämään punoitusta ja tulehdusta samalla antaen syvää kosteutusta.

 Se myös ravitsee ihoa ja tuloksena on terveempi ja tasapainoisempi iho.Käyttöohjeet:Levitä sopiva määrä koko kasvoille puhdistuksen, tonerin ja essence/serumin jälkeen. Viimeistele kevyillä taputuksilla käsien avulla parhaan imeytymisen saavuttamiseksi.

Inteca Rauhoittava Toner

Tämä on rauhoittava toner, jolla on matala pH-arvo ja joka tarjoaa välittömän rauhoittavan vaikutuksen iholle. Se sisältää voimakkaita ainesosia nanokokoluokassa, eli pienempi kuin huokoset, ja pystyy siksi tunkeutumaan nopeasti ihoon ja toimittamaan voimakkaita rauhoittavia ainesosia syvälle ihoon. Tämä on ei-tislattu toner, jossa on vesimäinen koostumus, joka antaa kasteisen ja virkistävän lopputuloksen.

Sisältää Centella Asiatica (Cica) -uutetta, joka on erittäin rauhoittava ja korjaava ainesosa, joka auttaa ihoa toipumaan ja sopii siten herkälle, ärsyyntyneelle tai vaurioituneelle iholle erittäin hyvin.Tämä toner on myös suunniteltu rasvaiselle ja/tai akneen taipuvalle iholle. Ei-komedogeenisten kliinisten testien perusteella tämä tuote on osoittautunut erittäin tehokkaaksi talin tuotannon vähentämisessä. Se sisältää raakoja keratiini-entsyymejä ja kasviperäistä PHA:ta, jotka auttavat poistamaan sitkeää keratiinia ja ylimääräistä talia tasapainoisen ja terveen ihon saavuttamiseksi.

Käyttöohjeet:

Levitä puhdistetulle iholle joko kostuta puuvillapatja ja pyyhi varovasti iho puhdistuksen jälkeen. Kosteuttaa ihoa suoraan kämmeniin ja hiero suoraan iholle, tasaisesti koko kasvojen alueelle. Tehostetumpaa vaikutusta varten voit levittää runsaamman määrän puuvillapatjoille ja asettaa ne iholle muutamaksi minuutiksi ennen kuin poistat ne. Toneria ei tarvitse huuhdella pois.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, meillä on uusi Oil To Foam -puhdistusaine Make P:reltä!

Tämä on uusi ja vallankumouksellinen puhdistusaine, joka on suunniteltu tarjoamaan hellävaraista ja virkistävää puhdistusta, joka sopii jopa herkimmälle iholle. 

Tämä puhdistusaine poistaa lian ja epäpuhtaudet aiheuttamatta ärsytystä tai kuivumista. Se on matalan pH:n arvoinen ja ei-ärsyttävä kaava.

Öljy tehokkaasti liuottaa meikin ja muut epäpuhtaudet, ja sen jälkeen vesi lisätään muodostamaan ylellistä vaahtoa, joka puhdistaa perusteellisesti ihon.

Sisältää voimakkaan ainesosan Bambusa Vulgaris Water, joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja sileänä.Damyang Bambusa Vulgaris Water luo suojaavan kosteusfilmin, joka pitää ihon kosteutettuna ilman rasvaisia tai öljyisiä jäämiä, mikä johtaa hyvinvoivaan ja terveeseen ihoon.

Camellia Reticulata Seed Oil ja Olea Europaea (Olive) Fruit Oil liuottavat meikin ja poistavat epäpuhtaudet syvälle ihohuokosiin. Nämä voimakkaat ainesosat toimivat harmoniassa ravitakseen ja kosteuttaakseen ihoa pitkään.

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil toimii suojana ja säilyttää ihon olennaiset vitamiinit samalla kun se tarjoaa tarpeellista kosteutta kuivalle iholle.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle.

200ml

KÄYTTÖOHJEET

Levitä sopiva määrä kuivalle iholle ja hiero kasvoihin kevyin liikkein. Lisää hieman vettä vaahtoamiseksi ja jatka hieromista. Huuhtele sitten haalealla vedellä.

Viimeksi katsotut