Hyal Reyouth-familjen utökas! Välkommen Hyal Reyouth Oil Drop Mist!

Nyheten Hyal Reyouth Oil Drop Mist

Ett nytt tillskott i Dr. Ceuracle Hyal Reyouth Line är denna fuktbomb till mist som är otroligt efterlängtad! Hyal Reyouth Oil Drop Mist är en lystergivande oljemist med 10 olika typer av hyaluronsyror.

Hyaluronsyra är ett fuktbindande ämne som finns naturligt i vår hud. När vi föds har vi som mest hyaluronsyra i vår kropp och hud, och i takt med åldrandet så minskas detta ämne successivt. Det är då vi kan uppleva att huden känns torr, mindre elastiskt och plumpad. 


Den innehåller även vegansk skvalen och jojobaolja som är en två icke-komodogena (ej portilltäppande) oljor som även den binder sig till fukt men framförallt så mjukgör de en torr eller barriärskadad hud.

Fruktan, en prebiotika återfinns också i misten som matarhuden med goda bakterier, återfuktar och lugnar ner en känslig hud. Med andra är är denna mist full av otroligt intensivt återfuktande ingredienser som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och lämnar huden plumpad och glowig. Ett hett K-Beauty tips från oss!

Panthenol, en lugnande och barriärstärkande ingrediens som även går under namnet Pro Vitamin B5. Denna ingrediens passar framförallt en känslig, irriterad eller röd hud då den verkar lugnande och är anti-inflammatorisk!

Tips!

  • Skaka produkten innan användning för att blanda de två faserna vatten och olja!
  • Låt den stå på ditt skrivbord för att enkelt fylla på fukten under dagen eller avsluta din makeup för en strålande och daggig look. Fungerar lika bra före som efter makeup applicering.

 

Glow-hack från oss!

Använd den som en mist mellan varje steg i din make up eller hudvårdsrutin eller varför inte som ett mist-substitut till din toner! Denna produkt rekommenderas för alla hudtyper och passar särskilt bra till den som upplever sin hud bli torrare under vinterhalvåret!

Produkten känns som ett serum i mistform - som en dimma som återfuktar och ger näring på samma gång och bistår med långvarig återfuktning.

Förhindrar fuktförlust och bistår huden med en glowig finish utan att kännas klibbig.

Denna produkt rekommenderas för alla hudtyper. 

Gör så här:

I denna tutorial berättar Linn allt du behöver veta om produkten. 

  • Skaka flaskan för att blanda de två faserna av olja och vatten.
  • Blunda och spraya jämnt över ansikte från ca 20-30 cm. Klappa på ansiktet för bästa absorption.Efter tvätt, applicera misten jämnt över hela ansiktet för direkt återfuktning.
  • Applicera före eller efter smink för en hållbar och återfuktad finish!

3 för 2 Dr Ceuracle.

Denna vecka 15/1-21/1-2024 får ni 3 för 2 på allt från varumärket Dr Ceuracle. Den billigaste varan dras automatiskt av i kassan när du lägger tre stycken Dr Ceuracle produkter i varukorgen. Ett ypperligt tillfälle att testa nya Hyal Reyouth Oil Drop Mist! 💙

Vi hoppas att denna mist är något som faller dig i smaken. Som sagt så passar misten till alla hudtyper, särskilt den som är i behov av extra fukt, och vem är inte det så här års?☺️

Glöm inte att mejla oss på info@glowid.se om du har frågor gällande din hudtyp, produkter eller ingredienser så hjälper våra auktorisera hudterapeuter dig!

Kram Team GLOWiD! <3 

Viimeksi katsotut