Fyra solskyddsnyheter från Make P:rem är här!

Hela fyra stycken nya solskydd har anlänt till GLOWiD direkt från våra vänner på Make P:rem i Seoul! Vi lovar att det finns något för ALLA hudtyper i detta nyhetssläpp!

Dessa nyheter kan vi presentera för er:

UV defense me Calming tone up sun cream - för känslig hy med ojämn hudton.

UV defense me Calming sun stick - för känslig hy.

UV defense me Daily sun essence - för normal och torr hy.

UV defense me no sebum cream - för oljig/aknebenägen hy.

Låt oss sätta igång!

UV Defense Me Calming Tone Up Sun Cream

Make P:rem UV Defense Me Calming Tone Up Sun Cream 50 PA++++  är en icke-nano-mineralisk solkräm designad för att skydda mot solens skadliga uv strålar. Den är berikad med bambuvatten som verkar lugnande och fuktgivande.

Den är formulerad med fysikaliskt uv filter och en lättare rosa tonad nyans som i kontakt med huden smälter in och jämnar ut hudtonen. Den rosa tonen kommer från ingrediensen kalamin som är en mineralrik och lugnande ingrediens som återfinns ofta i lugnande after sun produkter.

Den innehåller bland annat Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine extrakt som även kallas för ballongranka. Det är en antioxidantrik växt som ofta används för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Den ingår även i city proof complexet som hjälper till att skydda huden från yttre miljö faktorer.

Produkten innehåller även bland annat:

Rosmarinbladsextrakt som innehåller potenta antiinflammatoriska, antioxidantkomponenter och dödar skadliga bakterier i huden.
Natriumhyaluronat: En intensivt återfuktande ingrediens som synligt fyller huden och minskar uppkomsten av rynkor.
Madecassoside: En av de viktigaste aktiva ingredienserna i Centella Asiatica, med viktiga sårläkande, lugnande och antioxiderande egenskaper.

Daily Sun Essence

Innehåller 73 % fuktessens som förser huden med fukt och samtidigt ger ett solskydd med SPF 50+ PA++++

Solskyddet har kemiskt uv skydd och har en lättare krämig textur som snabbt sjunker in i huden.

Den är berikad med bambuextrakt och fruktan som verkar djupt återfuktande. Den innehåller även många antioxidanter som moringa extrakt (frön från pepparrotsträdet) som bland annat bidrar till ett såkallat ”city proof complex ” som hjälper till att skydda huden från yttre miljö faktorer.

 

UV defense me no sebum cream 

En uppfriskande fuktkräm med högt solskydd som kontrollerar talgproduktionen och lämnar en sammetslen och matt finish. Formulerad med SPF50 PA++++ UV-skydd. Det är ett fysikaliskt solskydd med en mattare finish som främst är anpassad för en kombinerad/ oljig hud. Den innehåller folsyra även kallat vitamin b9 som verkar stärkande och balanserande för huden. Vitamin b9 i kombination med växtbaserade extrakt hjälper till att kontrollera överproduktion av talg för en mattande finish.

UV Defense Me Calming Sun Stick

Detta är ett härligt solstick för praktiskt och behaglig applicering, berikad med 100% zinkoxid för att avvärja UV-strålar. Den har en mineralformula som lätt sjunker in i huden och ger en matt finish.


Ger ett solskydd med SPF 50 PA++++ Solskyddet Innehåller lugnande ingredienser som rosenbloms – vatten och melonfruktsextrakt som hjälper till att lugna en irriterad och känslig hud. Den smidiga stick formulan gör det lätt att kunna applicera/återapplicera spfen även om man är på språng. För fullgott skydd rekommenderas några drag på samma område.

Produkten är fri från syntetiska dofter och hypoallergen.

Solskydd är verkligen en produktkategori vi inte kan få nog av och vi är så glada att vi äntligen kan erbjuda dessa fyra olika produkter från Make P:rem som överlag är ett märke som verkligen är riktat till er med känslig hy! Vid frågor är du alltid välkommen att mejla info@glowid.se så svarar våra Auktoriserade Hudterapeuter dig med tips och produktråd utifrån din hud och dina preferenser.

Kram önskar Team GLOWiD!

Viimeksi katsotut