Kaiken mitä sun pitää tietää Gwang:ista - Jotta saada luonnollisen hehkun.

Korealainen ihonhoito liitetään usein erilaisiin trendeihin, jotka voivat tuntua väliaikaisilta, mutta ovat itse asiassa tulospohjaisia ilmiöitä, jotka korealaiset itse näkevät itsestäänselvänä osana arkeaan ja ihonhoitorutiinejaan.

Nyt käsittelemme ilmiötä nimeltä "Gwang", termiä, joka kuvaa luonnollista hehkua ja ihoa, joka on perustasoltaan tasainen, pehmeä ja joustava. Tätä voidaan saavuttaa kaikilla ihon tyypeillä lähtötasosta riippumatta, ja huolellinen kosteuttaminen on olennainen edellytys terveelle iholle, jossa on paljon gwangia.

Se on myös yleistermi useille alaluokille, joiden läpi me tietysti opastamme sinua, jotta voit löytää sinulle sopivan gwangin ja tuotteet, jotka antavat sinulle haluamasi vaikutuksen!

Ensimmäisellä silmäyksellä ne voivat tuntua hyvin samankaltaisilta, mikä ne usein myös ovat, mutta ne ovat mukautettavissa ja tuottavat erilaisia vaikutuksia. Spektrin eri puolilla erilaiset gwangit vaihtelevat hienovaraisesta hehkusta hyperkiiltävään ja peilimäiseen ihoon.

Chok-gwang kostean ja täyteläisen ihon saavuttamiseksi

Incorporeera chok-chok skin -ilmiö gwangissa tavoitellaan kosteutettua, pulleaa ihoa, joka antaa kasteisen (ei hikisen!) vaikutelman.Iho chok-gwangilla näyttää juuri kosteutetulta, mikä antaa välittömän vaikutuksen. Pitämällä suihketta työpöydällä, yöpöydällä tai käsilaukussa voit antaa iholle ylimääräisen kosteuden boostin päivän aikana pitääksesi sen jatkuvasti terveenä ja kosteutettuna.

Avainsanat: pullea, kasteinen, kosteutettu

Meiltä löydät kosteuttavan ja talintasapainottavan All In One Mistin Hyggeeltä. Koivunmahlan ja hyaluronihapon ansiosta sillä on rauhoittava vaikutus lämpimään, punoittavaan tai ärtynyttä ihoa. Kevyt suihke, joka imeytyy nopeasti ihoon ja antaa virkistävän suihkun!Klairsilta löydämme antioksidanttirikkaan Fundamental Ampoule Mistin. 

Se elvyttää väsyneen ihon tarvitseman ravitsemusboostin ja sillä on seerumimainen (ampoule/ampulli = voimakkaasti konsentroitu seerumi) ominaisuus, joka tekee siitä erityisen voimakkaan ja joka pysyy iholla hetken ennen kuin se imeytyy. Välitön hehku ja chok-gwang suihkeessa, yksinkertaisesti!

Kkul-gwang - hunajanhehkua 


Kuvittele levittäväsi tasaisesti ohut kerros hunajaa iholle - siinä sinulla on kkul-gwang. Kuulostaako hieman liian rasvaiselta? Ei tarvitse olla!

Kkul-gwangilla tavoitellaan kiiltävää ihoa, jossa on hunajamainen hehku ja kiilto. Se antaa myös vaikutelman pehmeästä ja sileästä ihosta, juuri kuten hunaja! Tavoitteena ei siis ole näyttää rasvaiselta tai öljyiseltä, vaan terveellisen hehkuvalla iholla.

Avainsanat: hunajamainen, pehmeä, ravitseva

Propolispohjaisten tuotteiden käyttäminen on erittäin hyvä tapa saavuttaa tämä hehkun muoto, sillä propolis on sivutuote, jonka mehiläiset luovat tiivistääkseen pesänsä ja pitääkseen sen vapaana virus- ja bakteeri-infektioista. 

Se ravitsee ihoa, antaa sille kimmoisuutta ja hehkua samalla kun se on tulehdusta ehkäisevää ja antibakteerista, mikä on erityisen hyvä asia, jos kamppailet akneen taipuvaisen ihon kanssa.Meiltä löydät muun muassa Propolis & Honey -setin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi ravitsevan, hehkuvan ja kkul-gwangin ihon saamiseksi!

Mul-gwang antaa syväkosteutetun, "märän" iholle. Mul-gwangia kuvataan usein "vesi-ihona" ja se on kaikista yleisin gwang korealaisessa populaarikulttuurissa; monet julkkikset nähdään tällä ihonhoitotyypillä. 

Puhumme siis ihosta, joka on erittäin syvästi kosteutettu ja jonka hehku antaa lähes vaikutelman olevan märkä - ikään kuin olisit juuri noussut rannalta kylvystä ja ihosi olisi juuri tuoreen veden peitossa.

Tämä gwang edellyttää jatkuvaa kosteuttavien tuotteiden käyttöä ajan mittaan ja antaa terveellisen, hyvinvoivan ja erittäin hehkuvan tuloksen. Osa siitä on myös kosteuden täydentäminen sisältä päin, eli muistaa juoda paljon vettä, joka on hyväksi iholle monien muiden etujen lisäksi.

Avainsanat: kosteutettu, terveellinen, hehkuva

Mul-gwangin kannalta tärkeintä on keskittyä kosteuttaviin tuotteisiin ihonhoitorutiinin eri vaiheissa. Hyvä alku on käyttää toneria useissa kerroksissa - korealaisessa kauneudenhoidossa ei ole epätavallista käyttää jopa seitsemää kerrosta, tunnetaan myös nimellä 7 Skin Method. Taputtele vielä yksi kerros toneria, kun edellinen on hieman kuivunut, ja toista kunnes iho tuntuu kylläiseltä ennen kuin jatkat seuraavaan vaiheeseen ihonhoitorutiinissasi.

Vuodenajan ja ihon tilan mukaan voit vaihdella erilaisten tonerien välillä; kesällä ohuempi ja vetisempi ja talvella hieman paksumpi ja vuodenaikojen vaihteluissa.

Safe Me Relief Essence Toner Make p:remilta on ohut, rauhoittava ja tasapainottava toneri, joka sopii täydellisesti myös herkimmälle ihotyypille.Oikea kosteuspommi on Hyal Reyouth Toner Dr. Ceuraclelta, jolla on geelimäisempi koostumus. Se kosteuttaa syvältä, vahvistaa ihon suojamuuria ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.Sok-gwang luo hehkua sisältäpäin

Sok-gwang on kaikista hillityin ja minimalistisin gwangeista, joka keskittyy luomaan luonnollista hehkua, joka tulee sisältäpäin (mikä Koreassa joskus liittyy paljon hedelmiä ja vihanneksia sisältävään ruokavalioon).

Tämä luonnollinen ilme perustuu siis tasapainoiseen ja hyvinvoivaan ihoon, joka saadaan ravitsevilla ihonhoitotuotteilla pikemminkin kuin luomalla se jälkikäteen meikillä.

Avainsanat: luonnollinen, minimalistinen, tasapainoinen

Aktiivisemman seerumin käyttö on tapa saavuttaa sok-gwang. Korkeakonsentrinen C-vitamiiniseerumi, kuten By Wishtrendin Pure Vitamin C 21.5 Advanced Serum, antaa paljon hehkua ja kiiltoa, ja sen suurin etu on, että se tasoittaa ihoa. Herkemmälle iholle Klairsin Freshly Juiced Vitamin Drop on hyvä vaihtoehto.

Hyggeen Natural Repair Serum on antioksidanttirikas seerumi, jossa on runsaasti ginsengiä, mikä lisää verenkiertoa ja tekee ihosta kiinteämmän ja sileämmän. Seerumin kosteuttavat ominaisuudet auttavat myös ehkäisemään hienoja juonteita, mikä tekee siitä huippukandidaatin matkalla sok-gwangiin

Yun-gwang - tunnetaan myös nimellä 3D-gwang

Kaikista hehkuvimmista gwangeista yun-gwang antaa veistetyn 3D-vaikutuksen kasvoille. Strobing on ilmiö, jota käytetään pääasiassa meikissä, jossa korostetaan kasvojen korkeimpia kohtia, kuten poskipäitä ja nenän selkää, ja se voidaan sisällyttää myös ihonhoitoon ja yun-gwangiin.

Keskittymällä hehkua antaviin tuotteisiin saat hyvinvoivan ihon, jota voidaan täydentää ihonhoitomeikillä, samalla kun ihonhoitoa voidaan käyttää korostustuotteena - esimerkiksi seerumi kuten Royal Vita Propolis 33 Ampoule Dr. Ceuraclelta.

Avainsanat: hehku, 3D-vaikutus, meikkiIhonhoitorutiinin jälkeen pohjusta BB/CC-voiteella; Klairsin Illuminating Supple Blemish Cream, Dr. Ceuraclen Vegan Kombucha Tea BB Cream tai kaikista hehkuvimmalla - CLE:n CCC Cream.

 Korean BB-voiteet ovat erittäin hoitavia ja kosteuttavia, mikä tekee niistä kestävän pohjan, joka kestää koko päivän.

Nyt hauskaan osaan - Essence Moonlighter Cushion CLE:ltä on hieno, hehkuva korostusvoide, joka kosteuttaa ja kestää koko päivän. 

Riippuen siitä, kuinka paljon yun-gwangia haluat, voit helposti rakentaa sitä, aina hienovaraisimmasta kirkkaaseen ja säihkyvään tulokseen! Kätevä levittää ja täydentää päivän aikana sen mukana tulevan cushionin avulla.


Viimeksi katsotut